Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για την Tottenham

Μπορεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Zidane να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το αστέρι της Tottenham, Harry Kane όμως τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη «Βασίλισσα» να κάνει πίσω.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο προπονητής της Real Madrid έχει πει τα καλύτερα για τον Άγγλο επιθετικό των «Σπιρουνιών». Ο Harry Kane με τις εκπληκτικές του επιδόσεις έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων, με πρόσφατο θύμα την «Βασίλισσα». Μια μετακίνηση στην Ισπανία θα ήταν ιδανική για την Real η οποία ενώ έχει ένα αρκετά καλό σύνολο, πάσχει επιθετικά με τον Benzema να μην αποδίδει στο έπακρο αλλά να αποτελεί και τον μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό μετά και την αποχώρηση του Morata.

Μπορεί ο Zidane να γλυκοκοιτάζει την περίπτωση Kane δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Perez. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Times, ο ισχυρός άντρας της Real Madrid δεν θα πραγματοποιήσει κάποια κίνηση για τον παίκτη καθώς η τιμή που έχει θέσει η ομάδα του είναι αρκετά υψηλή. Τα €250m φαίνονται τεράστιο ποσό για τον Perez ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τα ψώνια του δις από τον Λονδρέζικο σύλλογο. Οι Luka Modric και Gareth Bale ήταν οι τελευταίες μετακινήσεις του Αγγλικού συλλόγου προς τον Ισπανικό, με τον τελευταίο δε να γίνεται και η πιο ακριβοπληρωμένη τότε.

Μένει να δούμε αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο, η αυτή η φήμη αποτελεί κάποιο κόλπο του Ισπανικού συλλόγου για να κατεβάσει την τιμή η Tottenham.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *