Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έρχεται τέταρτη πρόταση για Mahrez

Τελικά η Roma αποδεικνύεται… σκληρό «καρύδι» και δεν το βάζει κάτω στις προσπάθειές της να αποκτήσει τον Riyad Mahrez από τη Leicester City.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Sky Italia, οι Ρωμαίοι παρότι έχουν δει τρεις προσφορές τους να απορρίπτονται από τη Leicester, ετοιμάζουν τώρα τέταρτη πρόταση καθώς ο 26χρονος αποτελεί το βασικό τους στόχο. Η είδηση αυτή έρχεται μόλις μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του Craig Shakespeare πως ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος στο σύλλογο και ενδέχεται να βρεθεί στην αποστολή για το πρώτο ματς της σεζόν απέναντι στην Arsenal.

Ωστόσο, εικάζεται πως η πρόταση που θα καταθέσει η Roma για τον Mahrez θα είναι της τάξης των 40 εκατομμυρίων λιρών, με τους «Foxes» πάντως να αξιώνουν μέχρι τώρα ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσό. Η προηγούμενη προσφορά που απορρίφθηκε ανερχόταν στα 32 εκατομμύρια λίρες, ενώ η Leicester κοστολογεί τον παίκτη στα 50. 

Σημειώνεται ότι ο Αλγερινός εξτρέμ είχε καταθέσει στις αρχές του καλοκαιριού αίτημα μεταγραφής στη διοίκηση της ομάδας, όμως από πλευράς Leicester ήταν εξαρχής σαφής η πρόθεση να τον κρατήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *