Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμη να ξοδέψει τα λεφτά του van Dijk

Πολλοί θα περίμεναν πως μόλις η Southampton πάρει στα χέρια της τα παχουλά £75m από τη Liverpool θα αρχίσει να τα ξοδεύει αμέσως. Ε λοιπόν καλά το σκέφτηκαν.

 

Οι ‘Άγιοι’ μπορεί να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την πώληση του Ολλανδού, αλλά δεν προτίθενται να τα σταυρώσουν καθόλου. Αγγλικά δημοσιεύματα μάλιστα, μιλούν ήδη για τους χειμερινούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Πρώτος στόχος της Southampton φαίνεται να είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Theo Walcott. Ο παίκτης που έχει αγωνιστεί και με τους ‘Αγίους’ είναι ένας από τους διακαείς πόθους του συλλόγου που μάλιστα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στην Arsenal για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Μετά την πώληση του van Dijk, η Southampton μπορεί να προσφέρει στον παίκτη τις υψηλές απολαβές που αξιώνει που μάλιστα φτάνουν τις £140,000 την εβδομάδα. Δεν είναι όμως μόνη στο παιχνίδι απόκτησης του παίκτη. Για τον Walcott ενδιαφέρον έχουν επιδείξει και η Everton αλλά και η West Ham.

 

 

Τέλος, εκτός από τον Άγγλο πρώην παίκτη της, η Southampton φαίνεται να ενδιαφέρεται και εκείνη για τον Moussa Dembele απο τη Celtic για τον οποίο η Σκωτσέζικη ομάδα δεν θα ζητήσει λιγότερα από £20m ακόμη και τον Γενάρη. Ο Γάλλος όμως δεν θα βιαστεί να πάρει κάποια απόφαση μιας και την περίπτωσή του κοιτούν και οι Arsenal, Chelsea και Paris Saint Germain.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *