Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμος για απαντήσεις ο Sane

Την αισιοδοξία του πως έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στην Manchester City εξέφρασε ο εξτρέμ της ομάδας, Leroy Sane, μετά το πρώτο του επίσημο τέρμα.

Ο νεαρός Γερμανός δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, μετά τη μεταγραφή του από την Schalke 04, ωστόσο δείχνει να βρίσκει σταδιακά τα πατήματά του και είναι έτοιμος να δικαιολογήσει τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε γύρω από τη μεταγραφή του.

«Όπως είναι φυσικό, είμαι ενθουσιασμένος για το πρώτο μου τέρμα. Το να είμαι τραυματίας ήταν σκληρό αλλά έχω πίστη στις δυνατότητές μου. Ξέρω πως έπεται και συνέχεια, έχω περισσότερα να δώσω στην ομάδα και για αυτό το λόγο δουλεύω σκληρά, προσπαθώντας να βελτιώνομαι. Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα με τον τραυματισμό, αλλά και την έλευση σε μια νέα χώρα και νέο πρωτάθλημα, έπρεπε να προσαρμοστώ και πλέον προσπαθώ να καθιερωθώ», σημείωσε ο 20χρονος άσος στο MEN Sport.

Ο Sane πέτυχε το πρώτο τέρμα της ομάδας του με την Arsenal στη νίκη με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ήταν και το πρώτο προσωπικό του, σε 13 εμφανίσεις.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *