Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμος για αποδείξεις ο Sissoko

Ο Moussa Sissoko τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται για την κριτική που του ασκείται και η αξία του θα φανεί σύντομα.

Ο Γάλλος, που ήρθε στην Tottenham το καλοκαίρι με 30 εκατομμύρια λίρες από τη Newcastle και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του, το τελευταίο διάστημα αρχίζει να δείχνει τις ικανότητές του.

Η καλή απόδοση του στον αγώνα με τη United, όπου μπήκε ως αλλαγή, συνεχίστηκε με μια ακόμη καλύτερη στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Hull. O Sissoko φαίνεται πως είναι έτοιμος για την επαναφορά του, καθώς τον προηγούμενο μήνα ήταν εκτός αποστολής τον αγώνα με την Chelsea, με τον Pochettino να λέει πως δεν άξιζε να συμπεριληφθεί και ότι χρειαζόταν να δουλέψει σκληρότερα στην προπόνηση. Βέβαια, οι συνθήκες δεν τον ευνόησαν, ώστε να προσαρμοστεί όπως θα ήθελε στο White Hart Lane. Ήρθε μόλις την τελευταία μέρα των μεταγραφών, χάνοντας την καλοκαιρινή προετοιμασία, ενώ πριν τις διακοπές των Εθνικών ομάδων, ένας τραυματισμός και μια αποβολή τριών αγωνιστικών, τον δυσκόλεψαν ακόμη πιο πολύ να βρεί τους ρυθμούς του.

Επίσης το πιεστικό παιχνίδι της ομάδας έχει πολύ συγκεκριμένες σωματικές και τακτικές απαιτήσεις, με τον 27χρονο να παραδέχεται πως χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί.

Ο Pochettino εφάρμοσε για πρώτη φορά το σχηματισμό 3-4-2-1  κόντρα στη Hull, με το Sissoko να παίζει πιο μέσα και πίσω από το Harry Kane, κάτι που φάνηκε να του αρέσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου μέσου: » Για μένα ο προπονητής είπε αυτό που σκεφτόταν. Ήταν το ίδιο για μένα, να πάω στην προπόνηση και να δώσω το καλύτερο που έχω. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω πράγματα για την ομάδα. Γνωρίζω το επίπεδό μου. Απλά χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο να είμαι έτοιμος, επειδή ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα. Τώρα τα κατανοώ όλα και όλα είναι καλύτερα για μένα, κάτι που είναι καλό. Η ένταση της προπόνησης ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ο τρόπος που θέλει να παίζουμε. Πολλά πράγματα. Αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, έχουν πολλές αλλαγές. Κάθε προπονητής έχει το δικό του στυλ και τώρα μπορώ και καταλαβαίνω τα πάντα. Παίξαμε με διαφορετικό σύστημα και αγωνίστηκε πιο μέσα. Ήταν κάτι μου άρεσε. Αλλά μπορώ να παίξω και ως εξτρέμ. Ο προπονητής αποφάσισε να αλλάξει το σχηματισμό και αποδείχθηκε καλό για μένα και την ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και ήταν τέλεια «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *