Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έχασε Lukaku αλλά πάει για Morata η Chelsea!

Μπορεί να έχασε τον Romelu Lukaku από τη Manchester United, όπως όλα δείχνουν, όμως η Chelsea ετοιμάζει τώρα το «κόλπο-γκρόσο» θέλοντας να πάρει στο Stamford Bridge τον μέχρι πρότινος πρώτο στόχο των «Red Devils» για την επίθεση.

Ο λόγος για τον Alvaro Morata, για τον οποίο σύμφωνα με το Sky Italia οι «μπλε» έκαναν κρούση στη Real Madrid και επιθυμούν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του. Ο 24χρονος Ισπανός όλο το περασμένο διάστημα αποτελούσε το διακαή πόθο του Jose Mourinho για την επίθεση της United, ωστόσο η μεγάλη καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις τον ώθησε στη λύση του Lukaku.

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι o Morata δείχνει να επιθυμεί την μεταγραφή του στην Αγγλία δίνει αρκετές ελπίδες τώρα στην Chelsea, η οποία όμως θα πρέπει να δώσει περίπου 70 εκατομμύρια λίρες για να αποσπάσει το «ναι» της Real. Επιπλέον, στα εμπόδια μιας τέτοιας κίνησης είναι και η επιθυμία του Zinedine Zidane να κρατήσει τον Ισπανό διεθνή στο Bernabeu, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίζεται βασικός.

Να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα ο ατζέντης και ο πατέρας του Morata συναντήθηκαν με τους ιθύνοντες της Real Madrid για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι ο Diego Costa έχει τεθεί εκτός πλάνων του Antonio Conte καθιστά την κίνηση για επιθετικό πιο επιβεβλημένη από ποτέ για την Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *