Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ήττα-σοκ για Chelsea

Την δεύτερη ήττα της στο Stamford Bridge γνώρισε για φέτος η Chelsea αυτή τη φορά από την Crystal Palace με 1-2 με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά από τη 2η Tottenham.

Η Chelsea μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ με τον Fabregas μόλις στο 5′ όμως οι «Αετοί» όχι μόνο απάντησαν άμεσα με τον Zaha στο 9′ αλλά κατάφεραν και να ανατρέψουν το σκορ με τον Benteke στο 11′ και να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη που τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Chelsea η οποία μόλις στο 5′ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Fabregas συνεργάστηκε άψογα με τον Hazard με τον πρώτο να κάνει κίνηση στη μεγάλη περιοχή και με όμορφο πλασέ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Η απάντηση από τους «Αετούς» ήταν άμεση με τον Zaha να εκμεταλλεύεται άψογα μία σέντρα στη μεγάλη περιοχή  και με εκπληκτικό πλασέ ισοφάρισε για την Crystal Palace παγώνοντας το Stamford Bridge.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ήρθε και η άψογη συνεργασία του Zaha με τον Benteke στο 11′ με τον πρώτο να σεντράρει και τον δεύτερο να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα νικώντας και αυτός με τη σειρά του τον Courtois.

Οι «Μπλε» σοκαρίστηκαν από την άμεση απάντηση της Palace με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 38′  ήρθε η καλύτερη στιγμή του αγώνα όταν ο Costa έπιασε ένα απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Tomkins απομάκρυνε τη μπάλα, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Ισπανός προσπάθησε ξανά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Hennessey να του λέει όχι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένα μονότονο παιχνίδι μιας και η Chelsea είχε ανέβει όλη μπροστά με σκοπό να πετύχει αρχικά το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι «Μπλε» έχαναν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Mamadou Sakho να είναι ο άνθρωπος-κλειδί στα σχέδια του Allardyce και να καθαρίζει κάθε πιθανή ευκαιρία των γηπεδούχων. Τόσο ο Hazard όσο και ο Costa έχασαν πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με το 1-2 να παραμένει μέχρι τέλους.

Συνθέσεις

Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Pedro, Matic, Kante, Fabregas, Alonso, Hazard, Costa.

Crystal Palace: Hennessey, Ward, Tomkins, Sakho, Schlupp, Cabaye, Milivojevic, Zaha, Puncheon, Townsend, Benteke.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *