Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβέβαιος για τον τραυματισμό του Gayle ο Benitez

Το διάστημα απουσίας του Dwight Gayle εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη δεν μπορεί ακόμη να αποσαφηνιστεί, όπως τόνισε ο Rafa Benitez.

Ο Άγγλος επιθετικός χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Newcastle με την Aston Villa, δίνοντας τη θέση του στον Aleksandar Mitrovic. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την ίδιο μυϊκό τραυματισμό που αντιμετώπισε λίγες ημέρες πριν.

Ο Rafa Benitez δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φαίνεται πως είναι ο ίδιος τραυματισμός. Θα πρέπει να το ελέγξουμε, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε».

Για τη νίκη της ομάδας του που την έστειλε στην κορυφή της Championship, είπε: «Η σκέψη ήταν να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, επειδή τότε έχεις περισσότερες ευκαιρίες να κερδίζεις παιχνίδια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Πρέσαραν αρκετά ψηλά και όταν πετύχαμε το πρώτο γκολ, μπορούσες να δεις στο δεύτερο μέρος πως ήταν περισσότερο ανοικτοί και μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Μετά το ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι στο να μην κάνουμε λάθη και να μην τους δίνουμε ευκαιρίες. Κερδίσαμε μερικές δεύτερες μπάλες και είχαμε περισσότερο έλεγχο στο παιχνίδι. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για ευκαιρίες».

Τέλος για τη συνέχεια της ομάδας του, σχολίασε: «Ο κύριος στόχος είναι η Bristol City. Μετά θα σκεφτούμε για τους άλλους. Σήμερα θα το απολαύσουμε λίγο και αμέσως μετά θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας τη φορά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *