Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβέβαιο το μέλλον του Sakho

Ο Mamadou Sakho από την στιγμή που ήρθε στην Crystal Palace, κάνει μία πάρα πολύ καλή σεζόν με αποτέλεσμα η Liverpool να μπαίνει σε πειρασμούς ακούγοντας το όνομά του.

Ο Γάλλος αμυντικός, έφυγε με την μορφή δανεισμού στην Crystal Palace, καθώς ο ίδιος εξοργίστηκε μετά από την έξοδό του από την 1η ομάδα στην ομάδα του Anfield.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Sakho έχουν γεννήσει πολλές απορίες, καθώς δεν υπάρχει λογική στο να δίνετε δανεικός ένας τέτοιος παίχτης.

Ο προπονητής της Crystal Palace,Sam Allardyce έχει παραδεχτεί πως είναι εντυπωσιασμένος με τον αμυντικό και πως όταν σωθούν και μαθηματικά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού,θα συζητήσει μαζί του για μία μόνιμη μεταγραφή.Σίγουρα το όνομα του θα παιχτεί στα πρωτοσέλιδα πολλών ομάδων το καλοκαίρι.

Ο προπονητής των Reds στην ομάδα των κάτω των 23, Michael Beale, σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε:«Ήταν κρίμα αυτό που έγινε στην Liverpool.Και οι 2 μεριές βγήκαν χαμένοι από αυτό.Αυτήν την στιγμή ο Sakho παίζει σε μία ομάδα στην οποία πιστεύω πως είναι πολύ καλός για να παίζει εκεί και μπορεί πολύ καλύτερα.Οι πάντες ζητάνε για έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό και σίγουρα αν αποφασίσει να φύγει από την Liverpool θα έχει πάρα πολλές προσφορές».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *