Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβέβαιο το μέλλον του Wilshere (odds)

Εξαιρετικά αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Jack Wilshere για μετά το καλοκαίρι, καθώς ουδείς γνωρίζει που θα καταλήξει τελικά ο Άγγλος μέσος και αν θα ξαναβρεθεί στο ρόστερ της Arsenal.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, η Bournemouth, ομάδα στην οποία αγωνίζεται φέτος ως δανεικός ο 25χρονος διεθνής, φαντάζει το φαβορί για την απόκτησή του σε μόνιμη βάση (3/1), όμως αυτό δεν σημαίνει και ότι μιλάμε για «done deal». Και αυτό διότι οι Cherries θα πρέπει να καταθέσουν ένα ποσό πάνω από τα 15 εκ. λίρες, που αποτελεί και το ρεκόρ δαπάνης τους, για την απόκτησή του, κάτι το οποίο όμως εξετάζουν πολύ προσεκτικά, μιας και ο παίκτης έχει μοιράσει μόλις δύο ασίστ και κανένα τέρμα ενώ είναι βασικός.

Από εκεί και έπειτα, η Arsenal, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν μπορεί να εγγυηθεί θέση βασικού στον Wilshere, κάτι δηλαδή που ο ίδιος επιθυμεί, ενώ αρκετές πιθανότητες δίνονται και στο να αφήσει ο Άγγλος την πατρίδα του για την Ιταλία και μία εκ των AC Milan ή Roma (6/1).

Τέλος, μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν επίσης, σύμφωνα με τα προγνωστικά, και ομάδες της Premier League, όπως η West Ham (6/1), η Everton (8/1), η West Brom (12/1) αλλά και η Newcastle (10/1).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *