Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αγώνας δρόμου για Zabaleta

Ο αμυντικός της Manchester City στοχεύει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στη Liverpool, αφού υποφέρει από τραυματισμό.

Ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του στο ημίχρονο του αγώνα με την Arsenal, εξαιτίας ενός χτυπήματος που αποκόμισε στο γόνατο. Παρόλα αυτά, ο Zabaleta ελπίζει να επιστρέψει στη δράση όταν η ομάδα του θα ταξιδεύει στο Anfield στα τέλη του μήνα.

Οι «Πολίτες» πέτυχαν δύο σερί νίκες απέναντι σε Watford και Arsenal για το πρωτάθλημα, με τον 31χρονο να πιστεύει πως είναι σε θέση να απειλήσουν την πρωτοπόρο Chelsea.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Pablo Zabaleta: » Ελπίζω πως δεν είναι τόσο άσχημος. Ίσως μπορώ να κάνω μια ένεση εκεί και να είμαι έτοιμος σε περίπου δέκα μέρες. Θα δούμε. Ένιωσα πόνο μετά τα 15 λεπτά και προσπάθησα να τελειώσω το πρώτο ημίχρονο. Πονούσα στους συνδέσμους και ήταν ρίσκο να συνεχίσω να παίζω, πιθανώς να το χειροτέρεψα και αυτός είναι ο λόγος που βγήκα έξω «.

Για το αν η ομάδα του μπορεί να απειλήσει την Chelsea, τόνισε: » Ξέρουμε ότι βρίσκονται σε ένα σερί νικηφόρων αγώνων και πως είναι αρκετά συμπαγής ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και το πιστεύουμε. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τον τρόπο που παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, είμαστε σίγουρα μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *