Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αδιαφορεί για την κριτική ο Vardy

Ο επιθετικός της Leicester Jamie Vardy δε δίνει σημασία στις κριτικές που του ασκούνται, καθώς έδωσε τέλος στην αφλογιστία του.

Ο παίκτης πέτυχε χατ-τρικ στο σαββατιάτικο 4-2 κόντρα στη Manchester City, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από 16 παιχνίδια. Ο Άγγλος διεθνής, που πέρσι πέτυχε 24 γκολ στην πορεία τίτλου της Leicester, ρωτήθηκε για ορισμένα σχόλια του Michael Owen, όταν είπε πως ο 29χρονος ήταν περισσότερο τυχερός παρά φυσικός σκόρερ.

Παρά την καλή του απόδοση κόντρα στη City, o Vardy δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο σε αυτό το διάστημα είτε σχετικά με τη δική του φόρμα είτε με την ανίκητη πορεία της ομάδας του, που την οδήγησε στον τίτλο πέρσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Jamie Vardy: » Δε δίνω σημασία σε αυτά. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη. Δεν πρόκειται να δώσω βάση σε τίποτα από αυτά και είναι στο χέρι αυτών που τα λένε. Πρέπει να το αποδεχτώ, να δουλέψω στην προπόνηση και ελπίζω να το δείξω στους αγώνες. Στο τέλος της ημέρας, η ομάδα έρχεται πρώτη. Παρόλο που δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα και μερικές εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές, βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως είμαστε η περσινή ομάδα. Η σαββατιάτική μας απόδοση σίγουρα το έφερε πίσω αυτό και επικεντρωνόμαστε στον αγώνα της Τρίτης με την Bournemouth. Δε νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για σερί και τέτοια πράγματα ακόμη, αλλά οφείλουμε να περιμένουμε και να δούμε. Σίγουρα με αυτό που συνέβη πέρσι, δημιουργήθηκαν πολλές προσδοκίες. Κόντρα στη City δείξαμε ακριβώς ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *