Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αινιγματικός ξανά ο Payet

Μια ακόμη δήλωση έκανε ο άσος της West Ham και της Εθνικής Γαλλίας, Dimitri Payet, υπαινισσόμενος ξανά πως οι μέρες του στο London Stadium ουσιαστικά είναι μετρημένες.

Ο Γάλλος διεθνής, μιλώντας για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Arsenal προς το πρόσωπό του και την επιβεβαίωση του Arsene Wenger, τόνισε πως «θα είχε πλάκα» να αγωνιστεί στους Gunners, ενώ ανέφερε πως θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στο Champions League.

«Διάβασα ότι ο Wenger με θεωρεί το κομμάτι που λείπει από το παιχνίδι της Arsenal, αλλά δεν μου το έχει πει! Δεχθήκαμε πέντε ή έξι γκολ εντός έδρας απέναντί τους και, βλέποντάς τους να αγωνίζονται, σαν τεχνικός παίκτης, πιστεύω πως θα είχε πλάκα να αγωνίζομαι εκεί. Είναι (σ.σ. η Arsenal) διεκδικήτρια του τίτλου κάθε χρόνο», ανέφερε ο 29χρονος άσος σε ξένο μέσο ενημέρωσης.

«Η κατάσταση στην ομάδα με επηρεάζει, αλλά είμαι φιλόδοξο άτομο. Είμαστε σε μια μάχη με την ομάδα και δίνω τα πάντα για αυτήν, ώστε να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση, όμως δεν αποκλείω τίποτα. Μου λείπει το Champions League…έχω μερικά καλά χρόνια μπροστά μου και θέλω να τα απολαύσω παίζοντας σε κορυφαίες διοργανώσεις», πρόσθεσε εν συνεχεία ο Payet, καταλήγοντας:

«Αν αναγκαστώ να φύγω από τη West Ham, θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες και ο σύλλογος θα πάρει το δικό του μερίδιο από την πίττα. Ο προπονητής αντιλαμβάνεται την κατάσταση και το ότι δεν μου ταιριάζει και θα θέσω ερωτήσεις την κατάλληλη στιγμή».

Σημειώνεται πως οι Hammers βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και, μετά την σαββατιάτικη νίκη τους επί της Hull με 1-0, είναι πλέον πέντε βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *