Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιοδοξία για την παραμονή του De Gea

Πεπεισμένοι πως θα καταφέρουν να κρατήσουν τον David de Gea στο Μάντσεστερ και τη νέα σεζόν είναι οι άνθρωποι της Manchester United, σύμφωνα με πηγές του Sky Sports.

Ο Ισπανός διεθνής βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Real Madrid, όπως και ο Thibaut Courtois, ενώ το 2015 είχε σχεδόν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Μαδρίτη, ωστόσο τελικά δεν συνέβη λόγω χρόνου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες, και παρότι η Real εξακολουθεί να τον έχει ψηλα στη λίστα της, ο De Gea είναι ικανοποιημένος στη United και ιδίως από το γεγονός πως η ομάδα θα βρίσκεται στο Champions League από τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του 26χρονου πορτιέρο ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί αν τελικά η Real προτείνει ένα μεγάλο ποσό στην United για τον Ισπανό, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια τάση φυγής και με τα τωρινά δεδομένα θα παραμείνει.

Να σημειωθεί πως φέτος ο De Gea κατέγραψε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, παρότι στο Europa League αγωνιζόταν κυρίως ο Sergio Romero.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *