Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιοδοξία για Chamberlain στην Chelsea

Οι προσπάθειες της Chelsea να προβεί σε περαιτέρω μεταγραφικές προσθήκες πριν το τέλος του Αυγούστου συνεχίζονται, και σύμφωνα με δημοσιεύματα εντείνονται οι ενέργειες για την απόκτηση του Alex Oxlade-Chamberlain.

Όπως αναφέρει η London Evening Standard, οι «μπλε» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Arsenal για τον 23χρονο άσο και, παρότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι στιγμής, εντούτοις κυριαρχεί αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί κάποιο deal. Άλλωστε, ο Chamberlain έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους «Gunners» και ζυγίζει τις επιλογές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο Arsene Wenger έχει δώσει εγγυήσεις για την παραμονή των Alexis Sanchez και Olivier Giroud, όχι όμως και για τον νεαρό Άγγλο, ο οποίος ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί κανονικά στα πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας του. Ο Chamberlain άλλωστε μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό ή δεξί μπακ-χαφ, όσο και στο χώρο του κέντρου, παράσχοντας σημαντικές επιλογές στον Αntonio Conte που «καίγεται» για προσθήκες.

Πλην του Chamberlain, ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για ακόμη τρεις μεταγραφές που ευελπιστεί να ολοκληρώσει η διοίκηση της Chelsea, και συγκεκριμένα για τους Joao Cancelo (Valencia), Danny Drinkwater (Leicester) και Virgil van Dijk (Southampton).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *