Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Eriksen

Ο Δανός μέσος τόνισε πως η Tottenham έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ώστε να διεκδικήσει πράγματα τη φετινή χρονιά.

Τα «Σπιρούνια» υποδέχονται την Τετάρτη την Chelsea, που πέρσι διέκοψε την πορεία τους προς το πρωτάθλημα, ενώ μέχρι στιγμής βρίσκονται πίσω από τους «Μπλε» στη βαθμολογία της Premier League. Παρόλα αυτά, ο Eriksen ανέφερε πως εξακολουθεί να υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Δε νομίζω πως έλλειψε ποτέ η αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως αυτό προήλθε από τους ανθρώπους που το έβλεπαν από έξω, λέγοντας: «Δεν είναι τόσο καλοί όσο πέρσι», αλλά δε νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχουν ακόμη οι ίδιοι παίκτες, ο ίδιος τρόπος παιχνιδιού και σε κάποιους αγώνες ίσως είχαμε καλύτερο έλεγχο από ότι πέρσι. Είναι μόνο το ότι η περασμένη σεζόν ήταν νέα και τώρα οι άνθρωποι ξέρουν. Νομίζω ότι το δυνατότερό μας σημείο είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού και το γεγονός πως τελειώνουμε τα ματς, χωρίς να επιτρέπουμε στην άλλη ομάδα να ξαναμπεί».

Για την επέκταση των συμβολαίων των βασικών παικτών, ανέφερε: «Όλοι είναι χαρούμενοι που είναι εδώ, διαφορετικά δε θα υπέγραφε όλη η ομάδα νέα συμβόλαια, γεγονός που λέει πολλά για το σύλλογο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, πως όλοι θέλουν να είναι εδώ και να είναι μέρος αυτού. Οπότε ελπίζουμε πως θα έχουμε κάποια καλά χρόνια. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλή θέση, πρώτα από όλα, και κοντά στο πως θέλουμε να παίζουμε. Κάθε ομάδα θέλει να είναι εδώ, αλλά δεν είμαστε κοντά σε τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ως το τέλος».

Τέλος για την πορεία της Tottenham, είπε: «Ξέραμε πως αυτή η σεζόν θα ήταν πολύ διαφορετική από την περσινή. Γνωρίζαμε πως πρόκειται να είναι πολύ πιο δύσκολη, σε αντίθεση με την προηγούμενη που πολλές από τις κορυφαίες ομάδες δεν κέρδιζαν τα παιχνίδια τους. Τερματίσαμε πολύ ψηλά. Αλλά όπως βλέπεις η φετινή σεζόν είναι ήδη πολύ δύσκολη, καθώς όλοι παλεύουν. Οπότε θα υπάρξει πολύς ανταγωνισμός για την πρώτη εξάδα και εμείς οφείλουμε να είμαστε έξυπνοι, ώστε να βρεθούμε εκεί».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *