Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιόδοξος ο Drinkwater

Την πεποίθηση πως η Leicester μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, παρά το κακό της ξεκίνημα, εξέφρασε ο Danny Drinkwater.

Οι «Αλεπούδες» βρίσκονται τη 14η θέση, τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά από μια άσχημη αρχή στη σεζόν. Το Σάββατο φιλοξενείται από τη Stoke, ελπίζοντας πως θα πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της φέτος.

Ο Drinkwater πιστεύει πως οι πρωταθλητές έχουν τη δυνατότητα να ανακάμψουν, καθώς όλοι στα αποδυτήρια είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να παίξουν καλά. Ο Άγγλος μέσος υποφέρει από έναν τραυματισμό στο γόνατο, αλλά αναμένεται να προλάβει τη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στη Stoke. Επίσης, πρόσθεσε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να έχουν ως πρότυπο το νικητήριο παιχνίδι με τη Manchester City, όπου είχαν εξαιρετική απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Danny Drinkwater: » Γενικά η φόρμα μας στο πρωτάθλημα είχε τα πάνω και τα κάτω της. Είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε σωστά και να ανεβούμε στη διοργάνωση. Η φόρμα έρχεται και φεύγει, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε σκληρά για το κάνουμε καλά. Ο αρχηγός έχει καλή νοοτροπία εδώ και όταν ένα παιχνίδι χάνεται, ετοιμάζεσαι απλά για το επόμενο και αυτό είναι που κάνουμε. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και εάν δεν είναι σωστό, να σιγουρευτούμε ότι θα γίνει σωστά στο επόμενο παιχνίδι. Δε θέλουμε να είμαστε εκεί που είμαστε στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα και όσο περνάει από το χέρι του επιτελείου, να το κάνουμε σωστά. Ξέρουμε τι έχουμε στα αποδυτήρια και για τι είμαστε ικανοί, όλοι το είδαν πέρσι. Οφείλουμε να προσπαθήσουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να γυρίσουμε την κατάσταση όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Δείξαμε κάποιες αναλαμπές στο Champions League και στο παιχνίδι με τη Manchester City, οπότε χρειαζόμαστε εμφανίσεις σαν και αυτές. Όσα περισσότερα ματς παίξουμε όπως κόντρα στη City, τόσο το καλύτερο. Η εμφάνιση με τη City ήταν κορυφαία και αν μπορέσουμε να την αναπαράξουμε και με άλλες ομάδες, είμαι βέβαιος πως θα στοχεύουμε σε θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι τεράστιο να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Εξαρτάται το πως θα παραταχθεί η άλλη ομάδα και πόσο γρήγορα θα αρχίσουν, αλλά αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε στην προπόνηση. Η Stoke δεν είναι ευκολοκατάβλητη ομάδα, οπότε είναι άλλο ένα τεστ «.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *