Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ακόμα δεν ήρθε, φεύγει

Διόλου ευοίωνο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Sandro Ramirez στην Everton, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις έξι μήνες στους «Toffees».

Ο Ισπανός επιθετικός, στα 22 του χρόνια θεωρήθηκε μια εξαιρετική επένδυση το καλοκαίρι που αποκτήθηκε, ιδίως δε αν αναλογιστεί κανείς πως η ρήτρα που καταβλήθηκε για την απόκτησή του ήταν μόλις 5,2 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περίμενε ο Sandro, αφού με τη διαρκή «κατρακύλα» της ομάδας του, η μπάλα πήρε και τον ίδιο και έχει εξαιρετικά λίγο χρόνο συμμετοχής το τελευταίο δίμηνο.

Πιο συγκεκριμένα, με μόλις 22 λεπτά συμμετοχής από τις 17 Σεπτεμβρίου στην Premier League σίγουρα δεν γίνεται να ειπωθεί πως έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες, ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά στο Europa League. Έτσι λοιπόν, η ομάδα που σύμφωνα με τη Liverpoo Echo ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι η ισπανική Valencia.

Όπως αναφέρεται, το πιθανότερο σενάριο θα ήταν ένας δανεισμός έως το τέλος της σεζόν με προοπτική αγοράς το καλοκαίρι, και έτσι περιμένουμε μέχρι το Γενάρη για να μάθουμε τι θα συμβεί και με την περίπτωση αυτή.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *