Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανάσα με Arnautovic!

Νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου αναδείχθηκε η West Ham, που επικράτησε με 1-0 της Chelsea, χάρη σε γκολ του Arnautovic στο 6ο λεπτό. Καταπληκτική ανασταλτική λειτουργία από πλευράς »Σφυριών», έλλειψη φαντασίας και δημιουργικότητας για την ομάδα του Conte, που »έχασε» την ευκαιρία να πλησιάσει τις δύο ομάδες του Manchester.

Match review: Ο αγώνας ξεκίνησε με δύναμη και τη μπάλα πάνω-κάτω, και οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό. Ύστερα από υπέροχο ένα-δύο μεταξύ Lanzini και Arnautovic, ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής, νίκησε τον Courtois και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.  Στα πρώτα 20′, οι παίκτες του Moyes πίεσαν αρκετά την Chelsea, δίχως να επιτρέψουν στους »μπλε» να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο 20′, το αριστερό σουτ του Hazard μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, ο Adrian είπε δύο φορές »όχι» , στα σουτ των Kante  και Ζαπακόστα. Η ομάδα του Κόντε είχε -πλέον- τα ηνία στο ματς, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Στο 37ο λεπτό, ο Masuaku (που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση) σούταρε συρτά, χωρίς πάντως να ανησυχήσει τον Thibaut Courtois. Το σφύριγμα της ανάπαυλας από τον Antony Taylor ήρθε, χωρίς κάποια -ακόμη- αξιοσημείωτη στιγμή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Χωρίς καλή στιγμή, αλλά με δύναμη και πάθος. Ωστόσο, έπρεπε να περάσουν 13 λεπτά, για να σημειωθεί η πρώτη ευκαιρία. Στο 58′ λοιπόν, το δυνατό σουτ του Zappacosta πέρασε λίγο άουτ. Πολύ κακό ποιοτικά το ματς, μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν  »όλα για όλα»Στο 83′ ο Morata έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς αν και βρέθηκε μόνος του με τον Adrian, αστόχησε, με τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ένα λεπτό μετά, το δυνατό σουτ του Hazard από τα όρια της περιοχής, κατέληξε στην εξέδρα. Ενενήντα δύο λεπτά παιχνιδιού, σουτ του Cesc από μακριά, η μπάλα ψηλά.

 

Lineups: 

West Ham: Adrian, Zabaleta, Reid, Ogbonna, Cresswell, Noble, Obiang, Masuaku, Lanzini, Arnautovic (69′ Sakho), Antonio (79′ Ayew).

Chelsea: Courtois, Cahill, Christensen, Azpilicueta, Alonso (, Kante, Cesc, Zappacosta, Bakayoko (46′ Pedro), Hazard, Morata.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *