Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αναθεωρεί τις προοπτικές του το Γενάρη ο Fellaini

Μπορεί ο Jose Mourinho να δήλωσε ότι ο Marouane Fellaini δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Manchester United την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο φαίνεται ότι ο Βέλγος βρίσκεται σε σκέψεις.

Και αυτό διότι η άφιξη του Nemanja Matic στο Old Trafford ενδέχεται να μειώσει ακόμη περισσότερο το χρόνο συμμετοχής του, που ήταν ήδη περιορισμένος λόγω της ύπαρξης των Paul Pogba, Ander Herrera και Michael Carrick. Η τουρκική Galatasaray επέδειξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του όμως ο Mourinho έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Ο ίδιος ο Fellaini, όμως, σκοπεύει να αναθεωρήσει τις επιλογές του τον ερχόμενο Ιανουάριο, ανάλογα με το πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχει πάρει μέχρι τότε και κατά πόσο θα λογίζεται ως σημαντικό στέλεχος της ομάδας. Άλλωστε, σε ένα χρόνο από τώρα υπάρχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Βέλγος, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές, θέλει να κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να λάβει μια κλήση.

Να σημειωθεί πως η Galatasaray φαίνεται πως αποδέχθηκε την ήττα της στην υπόθεση του Fellaini και πλέον στρέφεται στον Βραζιλιάνο Fernando της Manchester City.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *