Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοινώνει Robertson η Inverness

O John Robertson αναμένεται να γίνει ο νέος τεχνικός της Inverness, επιστρέφοντας μετά από 13 χρόνια στον πάγκο των Highlanders. H Inverness απέλυσε τον Richie Foran μετά τον υποβιβασμό της τη σεζόν που τελείωσε και βρισκόταν σε αναζήτηση τεχνικού.

Ο τεχνικός της ομάδας νέων της Aberdeen, Paul Sheerin, και ο πρώην τεχνικός της St Mirren, Danny Lennon, είναι μεταξύ των υποψηφίων, όμως ο Robertson είναι αυτός που αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα, αφού η Caley Thislte ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα παρουσιάσει τον νέο τεχνικό της.

Θρυλικός σκόρερ της Hearts ο Robertson, δούλευε με την ομάδα κάτω των 17 της Ηearts, ενώ είχε κάτσει με μεγάλη επιτυχία στον πάγκο της Inverness από το 2002 έως το 2004. Ήταν αυτός που ανέβασε τους Highlanders στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους της σεζόν 2003/04, ενώ είχε αποκλείσει και τη Celtic από το κύπελλο.

Άφησε την Inverness για να πάει ως τεχνικός στην αγαπημένη του Hearts, που είχε τότε πρόεδρο τον Vladimir Romanov. Ο 52χρονος τεχνικός έχει κάτσει στους πάγκους των Ross County, Livingston, Derry City και East Fife, ενώ έχει φορέσει 16 φορές τη φανέλα της εθνικής Σκωτίας.

πηγή: www.forcelticandscotland.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *