Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανέωσε με Southampton ο Reed

Νέο τετραετές συμβόλαιο που τον «δένει» στο St. Mary’s Stadium έως το 2021 υπέγραψε ο μέσος της Southampton, Harrison Reed.

Ο 21χρονος άσος, ο οποίος είναι προϊόν των ακαδημιών των Saints, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσερισήμισι ετών, παραμένοντας στο σύλλογο που τον ανέδειξε.

Μέχρι στιγμής, ο νεαρός μέσος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Southampton στο EFL Cup, ενώ μετρά και 12 αγωνιστικά λεπτά στην Premier League. Συνολικά, έχει καταγράψει 25 εμφανίσεις από τη σεζόν 2013/14, όταν και προάχθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

«Προφανώς, πετάω στα σύννεφα που θα παραμείνω σε αυτό το σύλλογο. Δουλεύω και προοδεύω τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος», σημείωσε ο Reed στην επίσημη ιστοσελίδα των Saints, προσθέτοντας:

«Η καριέρα μου έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως είμαι εμφανώς εκστασιασμένος που υπέγραψα και θέλω μόνο να ανελιχθώ και να φτάσω στην πρώτη ομάδα. Θεωρώ πως εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για μένα, καθώς οι νέοι παίκτες παίρνουν ευκαιρίες, προοδεύουν στο γήπεδο και βελτιώνονται και αυτό θέλω να κάνω και εγώ».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *