Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανέωσε με Stoke ο Crouch

Νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τη Stoke υπέγραψε ο Άγγλος πρώην διεθνής επιθετικός.

Ο Crouch πήγε στην ομάδα το 2011 έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων λιρών, με το τρέχον συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Με τη φανέλα των «Αγγειοπλαστών», ο Άγγλος επιθετικός, μετράει 186 συμμετοχές και 49 γκολ.

Ο γενικός διευθυντής Tony Scholes δήλωσε για την ανανέωση: «Ο Peter προσφέρει πολλά σε μας ως παίκτης και είμαστε ευχαριστημένοι που αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με μας».

Ο Peter Crouch δήλωσε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που θα μείνω στο σύλλογο. Είμαι εδώ για κάποια χρόνια τώρα και μου αρέσει. Έρχομαι κάθε μέρα με χαμόγελο στο πρόσωπό μου και αυτό θα συνεχίσει για καιρό. Σίγουρα δεν ήθελα να πάω πουθενά, ήθελα μονάχα να παίζω. Ήμουν λίγο απογοητευμένος που δεν έπαιζα όσα παιχνίδια θα ήθελα. Αυτό άλλαξε πρόσφατα. Έπαιξα μερικά και πραγματικά το απόλαυσα. Ξέρω πως μπορώ να παίζω και να επηρεάζω τα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο για λίγα χρόνια ακόμη, οπότε ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. Ο προπονητής είπε από την αρχή πως έχω ένα σημαντικό ρόλο. Αυτό συμβαίνει μέχρι πρόσφατα και ελπίζω ότι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και ήξερα πως όταν ήρθε η ευκαιρία έπρεπε να την αρπάξω. Ελπίζω πως είχα λίγη δικαιοσύνη για τον εαυτό μου πρόσφατα και ήθελα να μείνω. Το γεγονός ότι το συμβόλαιό δεν είναι τώρα στο μυαλό μου, είναι μια ανακούφιση για μένα και τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ ώστε να ανεβούμε στο πρωτάθλημα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *