Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανεώσεις σε τρεις στην Everton

Με νέα συμβόλαια «έδεσε» στο Goodison Park η διοίκηση της Everton τους Leighton Baines, Gareth Barry και Mason Holgate.

Η Everton θέλησε να ευχαριστήσει με τον δικό της τρόπο τους τρεις παίκτες και για το λόγο αυτό τους προσέφερε νέα συμβόλαια, με τα οποία επέκτειναν την παραμονή τους στην ομάδα.

Ο Baines, ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας στην Premier League υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Από την άλλη ο εμπειρότερος παίκτης των «Toffees», Gareth Barry, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, με τη διοίκηση αλλά και τον Ronald Koeman να δείχνουν ότι παρά το μεγάλο της ηλικίας του τον εμπιστεύονται ακόμα.

Μέσα σε αυτές τις δύο ανανεώσεις υπήρξε και μια Τρίτη, αυτή του νεαρού Mason Holgate. Ο Holgate θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Goodison Park και γι’ αυτό από φέτος μπήκε στην πρώτη ομάδα της Everton. Μάλιστα έχει δείξει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής του, γι’ αυτό και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Και οι τρεις παίκτες είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με τις υπογραφές τους, ενώ και ο Ronald Koeman δεν θα έχει πλέον πονοκέφαλο αναφορικά με το μέλλον των παικτών του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *