Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανατροπή δεδομένων με Lindelof

Έτοιμη να κάνει πίσω στην απόκτηση του αμυντικού της Benfica, Victor Lindelof, ο οποίος εμφανιζόταν «κλεισμένος» τις προηγούμενες ημέρες, είναι η Manchester United.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Daily Mail, η οποία αναφέρει ότι ο Jose Mourinho δεν άναψε εν τέλει το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του Σουηδού αμυντικού, μιας και αισθάνεται ικανοποιημένος από τις ήδη υπάρχουσες λύσεις στο ρόστερ του.

Ο Πορτογάλος έχει ατζέντη τον συμπατριώτη του, Jorge Mendes, με τον τελευταίο να συζητά τις προηγούμενες ημέρες με την Benfica για τη μετακίνηση του Σουηδού, όμως τελικά τα πράγματα φαίνεται πως πήραν άλλη τροπή.

Ο Lindelof αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως δεξί μπακ, ωστόσο ο Mourinho εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις ήδη υπάρχουσες λύσεις των Eric Bailly, Chris Smalling, Marcos Rojo και Phil Jones και δεν «καίγεται» για περαιτέρω προσθήκες, παρότι ο Bailly μάλιστα θα αποχωρήσει σε μερικές εβδομάδες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες ο βρετανικός Τύπος έκανε λόγο για συμφωνία των Red Devils με την Benfica για ένα ποσό της τάξης περίπου των 40 εκ. λιρών για τον 22χρονο και μένει τελικά να δούμε τι από όλα ευσταθεί και αν ο Lindelof θα παραμείνει τελικά στη Λισσαβώνα ή θα γίνει κάτοικος Old Trafford.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *