Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανατροπή δεδομένων με Snodgrass

Πλήρη αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει με την υπόθεση του Robert Snodgrass, ο οποίος χθες φερόταν μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Burnley.

Όπως μετέδωσε χθες το Sky Sports, η Hull City αποδέχθηκε πρόταση των Clarets για τον Σκωτσέζο αστέρα της και ο παίκτης φαινόταν πως θα κατέληγε στο Turf Moor.

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ESPN, οι Tigers έκαναν τώρα δεκτές τις προσφορές, τόσο της West Ham, όσο και της Middlesbrough για τον Snodgrass, ύψους 10 εκ. λιρών, και τώρα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 29χρονος φαίνεται ότι προτιμά την προοπτική της Ham, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι σίγουρο, ενώ αρκετά θα εξαρτηθούν και από το αν τελικά οι Hammers θα πουλήσουν ή όχι τον Dimitri Payet αυτό το Γενάρη.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Snodgrass ανανεώθηκε από την ομάδα τον περασμένο Δεκέμβρη, καθώς η Hull διατηρούσε το δικαίωμα επέκτασής του, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμούσε την παραμονή του και θα αφήσει το σύλλογο όντας πρώτος σκόρερ για φέτος.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *