Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανεβάζει τον πήχη ο Eriksen

Την εκτίμηση ότι η Tottenham μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους το φετινό πρωτάθλημα εξέφρασε σε συνέντευξη του ο Cristian Eriksen.

Η Tottenham αντιμετωπίζει την Τετάρτη για τη Boxing Day την Southampton στο St Mary’s και παρότι έχει μείνει πίσω σχετικά στη βαθμολογία, το κλίμα είναι ακόμα θετικό.

Ο Eriksen, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά των «Σπιρουνιών» τα τελευταία χρόνια, έδωσε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους των Λονδρέζων, τονίζοντας ότι η απόσταση από την πρωτοπόρο Tottenham δεν είναι μεγάλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το πιστεύω 100%. Αν δεις τα πρώτα 44 λεπτά του αγώνα με την Chelsea, πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ πολύ καλά. Δείξαμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι σαν να λες ότι μπορείς να πεις, είναι πολύ καλύτεροι από εμάς. Ναι, τα πηγαίνουν πολύ καλά και δεν έχουν χάσει για 11 αγώνες και είναι σε πολύ καλό σερί. Αλλά για εμάς στόχος είναι να είμαστε κοντά στην κορυφή. Φυσικά θέλω να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, όταν και τα πήγαμε πολύ καλά. Ελπίζω να τερματίσουμε ψηλότερα και θέλουμε να είμαστε σε θέση για να πετύχουμε το στόχο μας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *