Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανησυχεί ο Mourinho για αποχώρηση

Άγνωστο παραμένει ακόμα το μέλλον του Βέλγου μέσου της Manchester United, Fellaini. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τον παίκτη και ανέφερε πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

Τον Σεπτέμβριο η ομάδα της Manchester United προσέφερε νέο συμβόλαιο στον 30χρονο μέσο, ο οποίος το αρνήθηκε. Ήδη από το καλοκαίρι τα σενάρια περί αποχώρησης του έδιναν και έπαιρναν, με κύριο εκφραστή μέσα από την Τουρκία τα οποία μιλούσαν για πιθανή μετακίνηση στην Μπεσίκτας. Με τον Βέλγο να μην υπογράφει νέο συμβόλαιο αλλά και τον σύλλογο να μην βρίσκει εύκολα τη χρυσή τομή στη μεταξύ τους σχέση, ο Mourinho αναφέρθηκε στην περίπτωσή του ενόψει του αγώνα με την Brighton.

«Ναι,» απάντησε σε ερώτηση για το αν είναι αγχωμένος με την περίπτωση του Fellaini.

«Είναι μια κουβέντα μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη. Δεν ανακατεύομαι με τα συμβόλαια και τις προσφορές, σέβομαι και τις δύο μεριές.»

«Σέβομαι τον παίκτη γιατί έχει το δικαίωμα να επιλέξει το μέλλον του και σέβομαι και το συμβούλιο του συλλόγου γιατί ασχολούνται με τις συζητήσεις και τις αποφάσεις.»

«Οπότε εύχομαι να βγάλουμε μια άκρη αλλά είναι πέρα από τον έλεγχό μου.»

Το συμβόλαιο του Βέλγου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018 και ο παίκτης είναι ελεύθερος να συζητήσει το νέο του σταθμό από τον Ιανουάριο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *