Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απάντησε ο Koeman στην απόλυση

Μόλις χτες ανακοινώθηκε επίσημα η λήξη συνεργασίας του Koeman με την Everton και ο πρώην τεχνικός μίλησε για τη δουλειά του με τα «Ζαχαρωτά»

 

Τα κακά αποτελέσματα σε Ευρώπη και Αγγλία καθώς και το τεράστιο μπάτζετ που χάλασε χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα ήταν η αφορμή για την απόλυση του Koeman από τον πάγκο της Everton. Η ομάδα με επίσημη ανακοίνωση χτες, ευχαριστούσε τον προπονητή για την 16μηνη συνεργασία τους και για την 7η θέση που κατάφερε να φτάσει τον σύλλογο από το Liverpool. Ο Ολλανδός απάντησε μέσω των social media για την αποχώρησή του από τους «Toffees».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες και το προσωπικό για όλη τη δουλειά και τη δέσμευσή τους κατά τη διάρκεια των 16 μηνών μου ως προπονητής της Everton. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Bill Kenwright, Farhad Moshiri και το Συμβούλιο της Everton για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μανατζάρω ένα μεγάλο club και τους οπαδούς για την παθιασμένη υποστήριξη τους για την ομάδα. Φυσικά, είμαι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή, αλλά εύχομαι στην ομάδα καλή τύχη για το μέλλον.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *