Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απαντάει στις φήμες για μεταγραφή ο Azpilicueta

Ο ποδοσφαιριστής της Chelsea, Cesar Azpilicueta,πήρε θέση και αρνήθηκε τα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του στην Barcelona αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός είχε μία εξαιρετική σεζόν με τους «Μπλε» και ήταν ο μόνος παίχτης από την ομάδα του Conte,που έπαιξε κάθε λεπτό στην διάρκεια της Premier League, ενώ είναι ο τέταρτος παίχτης στην ιστορία της Premier League που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Τον τελευταίο καιρό έχουν βγει δημοσιεύματα που θέλουν τον Azpilicueta να βρίσκεται κοντά στην Barcelona.Παρόλα αυτά ο ίδιος είπε ότι είναι χαρούμενος στους «Μπλε» και πως δεν έχει σκοπό να φύγει σύντομα από τον σύλλογο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ισπανός είπε:«Είναι κολακευτικό που ενδιαφέρεται μια ομάδα σαν την Barcelona για σένα.Πέρσι που είχα μια κακή σεζόν δεν υπήρχαν παρόμοιες φήμες.Παρόλα αυτά φέτος κερδίσαμε την Premier League και αυτές οι φήμες σημαίνουν ότι έκανες καλά την δουλειά σου.Είναι πολύ θετικό που έχω μία προσφορά από μία τέτοια ομάδα, αλλά είναι χαρούμενος εδώ.Νιώθω πολύ πολύτιμος σε αυτόν τον σύλλογο και δεν σκέφτομαι για οτιδήποτε άλλο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *