Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απαντά στους επικριτές ο Ibrahimovic

Καμία σημασία σε όσους πίστευαν πως δεν θα πετύχει στην Premier League, δε δίνει ο Σουηδός επιθετικός των «Κόκκινων Διαβόλων».

Το 2016 τελείωσε, με τον Ibrahimovic να έχει πετύχει 50 γκολ, έχοντας 17 με τη φανέλα της Manchester United. Μάλιστα, έχει πετύχει οκτώ τέρματα στους τελευταίους έντεκα αγώνες. Ο 35χρονος δήλωσε πως είναι έτοιμος να σκοράρει σκοράρει ξανά στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη West Ham, απαντώντας με τον τρόπο σε όσους τον θεωρούσαν στην αρχή της σεζόν μεγάλο σε ηλικία, ώστε έχει επιτυχίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Zlatan Ibrahimovic: «Αυτό μου δίνει πολύ ενέργεια, πιστέψτε με. Πολύ ενέργεια, επειδή εκείνοι πληρώνονται για να λένε βλακείες και εγώ πληρώνομαι για να παίζω με τα πόδια μου, για αυτό το απολαμβάνω. Είχα μια φανταστική χρονιά. Στην PSG ήταν εκπληκτικά και σε αυτούς τους πρώτους μου έξι μήνες στη United, είναι εξαιρετικά. Ήρθα στην Premier League και όλοι θεώρησαν πως δε θα πετύχω, αλλά όπως πάντα, τους έκανα να καταπιούν τα λόγια τους. Είμαι απίστευτα χαρούμενος και νιώθω καλά. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα παίξω ακόμη, αλλά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο με ήθελαν στη United, οπότε ήθελα να έρθω τώρα που όλοι νόμιζαν πως έχω τελειώσει».

Σχετικά με την πορεία της ομάδας του, ανέφερε: «Ελπίζουμε πως μπορούμε ακόμη να κερδίσουμε τον τίτλο. Είμαστε αήττητοι για δέκα παιχνίδια και αν οι άλλες ομάδες κάνουν λάθη, ποιος ξέρει;»

Τέλος για τα συνεχόμενα παιχνίδια, είπε: «Νομίζω πως είναι τρελό. Ας είμαστε έξυπνοι και ρεαλιστικοί. Για την υγεία και τη φυσική κατάσταση του καθενός που μετέχει στο παιχνίδι, χρειαζόμαστε ξεκούραση. Κανείς δεν είναι superman. Δεν υπάρχει δύναμη που να μπορεί να σε ξεκουράσει από ένα παιχνίδι τόσο γρήγορα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Εάν ο προπονητής θέλει να παίξω, θα παίξω. Αισθάνομαι καλά, αλλά είμαστε ρεαλιστικοί».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *