Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απογοήτευση στην Arsenal για τον Banega

Απογοήτευση στην Arsenal για τον Banega

Η οικογένεια του Ever Banega θέλει να παραμείνει στη Sevilla, θολώνοντας πλέον το τοπίο της υποτιθέμενης μετεγγραφής του παίκτη στην Arsenal.

Σύμφωνα με την Estadio Deportivo, η οικογένεια του παίκτη είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τον ρυθμό ζωής στη Σεβίλλη και δεν θα ήθελε να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Γνωρίζουμε ότι η οικογένεια ενός παίκτη παίζει σημαντικό ρόλο σε πιθανή μετεγγραφή του και το έχουμε διαπιστώσει πρόσφατα αυτό με τον Petr Cech να πηγαίνει στην Arsenal για να παραμείνει στο Λονδίνο, ή τον Jack Wilshere να επιλέγει την Bournemouth αντί της Roma για να μείνει στην Αγγλία.

Σύγχυση υπάρχει επίσης και ως προς τον ατζέντη που εκπροσωπεί τον παίκτη στις συζητήσεις, αφού αρκετές αναφορές έκαναν λόγο για τον Marcelo Simonian ο οποίος πετούσε προς το Λονδίνο για συζητήσεις με την Arsenal, αλλά η Estadio Deportivo αναφέρει ότι ο Simonian δεν εκπροσωπεί πλέον τον παίκτη!

Το μέλλον του δηλαδή βρίσκεται στα χέρια, άλλων ,ενδιάμεσων και δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιοι από αυτούς έχουν συναντηθεί καν με τους ιθύνοντες της Αγγλικής ομάδας.

Δεν θα είναι δύσκολο όμως να πειστεί η Sevilla να αποχωριστεί τις υπηρεσίες του παίκτη- αν επιμένει ο Emery, αφού υπάρχει όρος αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη, με όριο τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο δημοσιογράφος βέβαια της Ισπανικής εφημερίδας γράφει ότι αυτό το όριο πλέον άγγιξε τα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

 

Απογοήτευση στην Arsenal για τον Banega

Απογοήτευση στην Arsenal για τον Banega

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *