Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απογοητευμένος ο Mourinho

Διόλου ευχαριστημένος με την ισοπαλία της ομάδας του δεν φάνηκε ο Jose Mourinho το απόγευμα του Σαββάτου. Η Manchester United δεν κατάφερε να περάσει τον σκόπελο της Stoke και παρότι προηγήθηκε με γκολ του Lukaku στο δεύτερο μέρος, οι «Potters» κατάφεραν να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας μερικά λεπτά αργότερα.

Ο Mourinho ερωτηθείς για την απόδοση της ομάδας του, η οποία έδειξε ένα άσχημο πρόσωπο αμυντικά, απάντησε πως το διάλειμμα των Εθνικών υποχρεώσεων φαίνεται να έκανε κακό στους παίκτες του. Παραδέχτηκε πως η Stoke έπαιξε δυναμικά και προσπάθησε να δυσκολέψει την United, αλλά σε καμία περίπτωση οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν ταξίδεψαν για να πετύχουν μονάχα μια ισοπαλία.

Το ευτράπελο της συνέντευξης συνέβη όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν έκανε χειραψία με τον προπονητή της Stoke, Mark Hughes. O Mourinho απάντησε δυσαρεστημένος πως τέτοια ερώτηση ήταν άκρως «κακή» και πως δεν πρόκειται να απαντήσει καθώς φαίνεται πως εκείνος είχε το πρόβλημα και έφυγε χωρίς να απαντήσει σε άλλη ερώτηση. Ο Hughes ερωτήθηκε και εκείνος αργότερα για το περιστατικό και δήλωσε πως μπορεί να φταίει το ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Mourinho πλησίασε πολύ κοντά στην περιοχή του προπονητή της Stoke και εκείνος τον έσπρωξε να επιστρέψει πίσω. Πολλοί δημοσιογράφοι μάλιστα αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια που ο Mourinho βρισκόταν κοντά στον Hughes εκείνος του είπε να φύγει με υβριστικό τρόπο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *