Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποδίδει φόρο τιμής σε Drummy o Conte

    Φόρο τιμής στον πρώην προπονητή της Chelsea, Dermot Drummy, απέδωσε ο Antonio Conte, καθώς ο πρώην προπονητής των «Μπλε» απεβίωσε το πρωί της δευτέρας σε ηλικία 56 ετών.

Ο ίδιος ο Conte, τον χαρακτήρισε ως έναν πολύ καλό προπονητή και πως τέτοιες <<φιγούρες>> είναι σημαντικό να υπάρχουν στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο 56χρονος, δούλευε στο Stamford Bridge ως προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου από το 2009 μέχρι και το 2016, ενώ μετά προπόνησε και την Crawley Town.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής των «Μπλε» δήλωσε:«Σήμερα, είχαμε τα δυσάρεστα νέα και μάθαμε ότι ο πρώην προπονητής της <<μικρής>> ομάδας των «Μπλε», Dermod Drummy, απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών.Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.Είναι σημαντικό τέτοιες <<φιγούρες>> να υπάρχουν όχι μόνο στην Chelsea, αλλά και στο ποδόσφαιρο.Η δουλειά του προπονητή στις ακαδημίες δεν είναι εύκολη.Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατάφερε πέρα από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, να βγάλει και <<μορφωμένους>> ανθρώπους.Τους έμαθε την αξία της ζωής και καταλαβαίνω σήμερα πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο άνθρωπος για τον σύλλογο.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *