Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απολογήθηκε ο Rose

Συγγνώμη από την Tottenham για τις δηλώσεις φυγής στις οποίες προέβη τις προηγούμενες ημέρες ζήτησε ο άσος της λονδρέζικης ομάδας, Danny Rose.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ, μιλώντας στην Sun είχε αναφέρει πως τα περιθώρια για εκείνον να κερδίσει τίτλους στενεύουν σιγά-σιγά και πως θα επιθυμούσε η ομάδα του να προβεί σε ουσιαστικές προσθήκες και όχι σε μεταγραφές παικτών «που θα τους αναζητάς στο Google«. Ωστόσο, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι εκπρόσωποί του, ο Rose σήμερα προέβη σε αλλαγή «πλεύσης» χαρακτηρίζοντας ως «απερίσκεπτα» όσα δήλωσε.

«Έχοντας χρόνο να σκεφτώ τις πράξεις μου, αναγνωρίζω ότι το χρονικό σημείο και ο τρόπος των όσων είπα ήταν απερίσκεπτα. Με τα λόγια μου δεν ήθελα να προσβάλλω και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Newcastle», ανέφερε η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως ο Rose έχει συνδεθεί με την Chelsea και τη Manchester United, όμως φαίνεται πως τουλάχιστον τη φετινή σεζόν θα παραμείνει στους «Spurs».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *