Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απορρίπτει τη City ο Yaya Toure

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Manchester City το καλοκαίρι, παρά την επιθυμία του Pep Guardiola να τον κρατήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Ο Ιβοριανός άσος φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει ομάδα μετά από μια επταετία στο Etihad, και όχι λόγω χρημάτων ή της διαμάχης που είχε στην αρχή της σεζόν με τον Guardiola, αλλά λόγω του χρόνου συμμετοχής του. Ο 33χρονος επιθυμεί να αγωνίζεται βασικός, κάτι που δεν είναι διόλου βέβαιο πως θα συμβεί στη City από τη νέα σεζόν.

Και αυτό γιατί ο τεχνικός των «Citizens» σκοπεύει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του με «μεγάλα» ονόματα το καλοκαίρι, ενώ θα επιστρέψει και ο Ilkay Gundogan από το σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δεύτερου μισού της σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Toure έχει ήδη απορρίψει -σύμφωνα με τον Τύπο- τεράστια προσφορά με εβδομαδιαίες απολαβές 250.000 λιρών την εβδομάδα από την Κίνα, ενώ στο στόχαστρό τους φέρονται να τον έχουν βάλει οι West Ham, Crystal Palace, αλλά και οι «νεοφώτιστες» Newcastle και Brighton και τώρα θα καθίσει να συζητήσει το μέλλον του με τον ατζέντη του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *