Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απορρίπτει United, μένει στην Chelsea o Willian

Την επιθυμία του να παραμείνει στο Stamford Bridge εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Willian, λόγω και των δημοσιευμάτων που τον φέρουν στο στόχαστρο της Manchester United το τελευταίο διάστημα.

O Βραζιλιάνος εξτρέμ, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν που ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Chelsea, φέτος ξεκίνησε βασικός μόλις σε 15 ματς στην Premier League, λόγω και της εξαιρετικής κατάστασης του Pedro. Και παρότι πέτυχε και οκτώ τέρματα, η απώλεια της θέσης βασικού έδωσε ελπίδες στον Jose Mourinho, ο οποίος εκτιμά πολύ τον Willian από την κοινή θητεία τους στους «μπλε».

Ο ίδιος ο 28χρονος όμως δεν άφησε περιθώρια για τέτοια σενάρια, μιλώντας στην Evening Standard και ξεκαθαρίζοντας: «Έχω συμβόλαιο έως το 2020 με την Chelsea και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω μια εξαιρετική σχέση με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ, όπως επίσης και με τους φιλάθλους. Είναι πολύ καλοί μαζί μου από τότε που ήρθα. Η Chelsea επιστρέφει στο Champions League από τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά εκεί. Είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος για εμάς και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε».

Να σημειωθεί πως ο Willian, από το 2013 όταν και μετακινήθηκε στο Λονδίνο από την Anzhi Makhachkala έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών, μετρά 180 εμφανίσεις και 31 γκολ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *