Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποφασίζει για Chamberlain o Wenger

Έτοιμος να ανακοινώσει στον Alex Oxlade-Chamberlain το αν θα τον αφήσει να αποχωρήσει φέτος από την ομάδα ή θα τον αναγκάσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του είναι ο Arsene Wenger, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο τεχνικός της Arsenal φέρεται να γνωρίζει ότι πλέον ο Άγγλος εξτρέμ πολύ δύσκολα θα παραμείνει μακροπρόθεσμα στο σύλλογο, έχοντας απορρίψει νέα προσφορά για ανανέωση ύψους 180.000 λιρών την εβδομάδα που του κατατέθηκε. Έτσι, με τις Chelsea και Liverpool να περιμένουν στη «γωνία» έτοιμες να κάνουν την κίνησή του, ο Αλσατός προπονητής πρόκειται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να αποκαλύψει στον Chamberlain αν του δίνει το ελεύθερο να πωληθεί στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι ή αν θα τον κρατήσει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Εντός των επόμενων 24 ωρών ενδέχεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του 24χρονου άσου, ο οποίος πάντως έχει δείξει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Η Arsenal αξιώνει περισσότερα από 30 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει, παρότι σε ένα χρόνο μπορεί να τον χάσει ως ελεύθερο, όπως ισχύει και με τους Alexis Sanchez και Mesut Ozil.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Chamberlain έχει δυσαρεστηθεί και από το γεγονός ότι έχει μετατραπεί σε μπακ-χαφ από τον Wenger, ενώ ο ίδιος προτιμά να αγωνίζεται στο κέντρο ή ως εξτρέμ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *