Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποφασίζει ο Wenger

Έτοιμος να πάρει τις τελικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του είναι ο Arsene Wenger όπως δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός μετά τον αγώνα της Arsenal με την Manchester City.

Η Arsenal μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στη χτεσινή αναμέτρηση με την Manchester City όμως κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και διατηρήσει τις ελπίδες της για ένα εισιτήριο στις πρώτες τέσσερις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Arsene Wenger αναφέρθηκε τόσο στην πίεση που υπάρχει στους «Κανονιέρηδες» αλλά και στο μέλλον του τονίζοντας ότι δεν θα αργήσει να πάρει την οριστική του απόφαση.

Αναλυτικά:

«Έχουμε μία σκληρή μάχη για την τετράδα. Είμαι επαγγελματίας και έχω δείξει πόσο πιστός είμαι. Αγαπώ την ομάδα, δεν ξέρω για πόσο ακόμα είμαι εδώ, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Θα πάρω σύντομα την απόφαση μου. Δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της πίεσης αλλά δείξαμε δύναμη και δεν τα παρατήσαμε. Η ισοπαλία δεν είναι καλό αποτέλεσμα για καμία από τις δύο ομάδες. Είναι το ελάχιστο που χρειαζόμασταν σήμερα. Ψυχολογικά ήταν σημαντικό να μη χάσουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *