Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχωρεί με 40 εκατομμύρια ο Walker

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Kyle Walker εμφανίζεται η Tottenham, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η Mirror, οι «Spurs» ναι μεν δεν είναι αρνητικοί πλέον στην πώληση του δεξιού μπακ της ομάδας τους, ωστόσο θα τον παραχωρήσουν εκεί από όπου θα λάβουν τα περισσότερα χρήματα. Ήδη πριν λίγο καιρό η Sun είχε αποκαλύψει ότι πλέον οι σχέσεις του Walker με τον προπονητή του, Mauricio Pochettino, έχουν διαταραχθεί, ενώ τόσο η Manchester City όσο και η Chelsea παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Η αρχική τιμή πώλησης που φαίνεται πως θα θέσει η Tottenham για τον Walker, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι τα 40 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα, η City φέρεται να προσφέρει στον ίδιο τα διπλάσια χρήματα από όσα λαμβάνει αυτή τη στιγμή στους Λονδρέζους και τα οποία είναι 65.000 λίρες την εβδομάδα.

Πάντως, ο Walker ενδέχεται να μην είναι ο μοναδικός παίκτης των «Spurs» που θα μας απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι, καθώς την έξοδο σκέφτονται και οι Danny Rose και Eric Dier, προκειμένου να αυξήσουν τις απολαβές τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *