Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απών από την πρώτη της Chelsea o Costa

Όλο και πιο κοντά στην έξοδο από την Chelsea βρίσκεται ο Diego Costa, ο οποίος δεν βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας σήμερα και μάλλον μετρά μέρες στο Stamford Bridge.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει ειδοποιηθεί από τον Antonio Conte να βρει ομάδα εδώ και κάποιο καιρό, με την Atletico Madrid να αποτελεί τον επικρατέστερο προορισμό. Η υπόλοιπη ομάδα της Chelsea λοιπόν, πραγματοποίησε σήμερα στο Cobham την πρώτη της προπόνηση μετά τις διακοπές αλλά ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν απών μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι «μπλε» έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Romelu Lukaku και έχουν πλέον στις τάξεις τους μόνο τον Michy Batshuayi από καθαρόαιμους επιθετικούς, εντούτοις η κίνηση αυτή φανέρωσε πως δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Costa στο ρόστερ. Η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο και στο γεγονός ότι ουδείς γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 28χρονου, αφού ναι μεν ενδιαφέρεται η Atletico, όμως δεν έχει δικαίωμα να τον δηλώσει μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο και έτσι λογικά θα αγωνιστεί κάπου αλλού ως δανεικός.

Να σημειωθεί πως απών από την πρώτη προπόνηση της Chelsea ήταν και ο Antonio Rudiger, ο οποίος αποκτήθηκε χθες από τη Roma έναντι 34 περίπου εκατομμυρίων λιρών όμως του χορηγήθηκε επιπλέον άδεια καθώς μέχρι την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν στη Ρωσία με την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας, όπου και κατέκτησε το Confederations Cup.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *