Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αργεί η επιστροφή Berahino, πρόταση για Schneiderlin

Στην διάψευση της είδησης πως ο Saido Berahino ενδέχεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της West Brom προέβη ο τεχνικός της ομάδας, Tony Pulis.

Ο Άγγλος φορ δεν έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι των Baggies από τον περασμένο Σεπτέμβρη και πρόσφατα εστάλη μόνος του σε μια μίνι προετοιμασία στη Γαλλία προκειμένου να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση και να χάσει βάρος.

Μιλώντας, λοιπόν, για το ενδεχόμενο επιστροφής του 23χρονου στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ο Pulis τόνισε: «Ο Saido συνεχίζει τη δουλειά του, χρειάζεται να πάρει παιχνίδια. Δεν βρίσκεται καν κοντά στο να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, επομένως χρειάζεται απλώς να αγωνιστεί μερικά λεπτά, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Χρειάζεται δουλειά και στη νοοτροπία και στη φυσική κατάσταση, προπονείται κάθε μέρα και τώρα πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του».

Στη συνέχεια, σημείωσε αναφορικά με το μέλλον του Berahino: «Θα δούμε (αν θα αποχωρήσει το Γενάρη). Κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχει ενδιαφέρον και φημολογία και έχουμε τέσσερις με πέντε βδομάδες μπροστά μας για να το σκεφτούμε».

Τέλος, ο Pulis παραδέχθηκε και το ενδιαφέρον για τον Morgan Schneiderlin της Manchester United, υποστηρίζοντας: «Ο Morgan είναι μία από τις δύο-τρεις περιπτώσεις που κοιτάζουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *