Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αρνείται τις κατηγορίες ο Toure

Σε διάψευση των κατηγοριών που τον θέλουν να είχε καταναλώσει αλκοόλ, όταν είχε συλληφθεί για χρήση αλκοόλ όταν οδηγούσε προέβη ο Yaya Toure.

Ο Yaya Toure είχε συλληφθεί πριν από περίπου ένα μήνα από την τροχαία της Μεγάλης Βρετανίας όταν βρέθηκε να οδηγεί κάτω από την επήρεια αλκοόλ, ενώ την επόμενη μέρα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ με ανακοίνωση του θέλησε να πει την αλήθεια, με τον ίδιο να επικαλείται τη θρησκευτική του ταυτότητα (είναι Μουσουλμάνος) και να τονίζει ότι απαγορεύεται να καταναλώσει αλκοόλ, αλλά είχε καταναλώσει κάποιο ποτό το οποίο πιθανότατα να έκρυβε την απαγορευμένη, για την οδήγηση, ουσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήμουν πάνω από το επιτρεπτό όριο. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει μεγάλη σύγχυση για το πώς με έπιασαν να οδηγώ μεθυσμένος, καθώς είναι γνωστό ότι είμαι Μουσουλμάνος και δεν πίνω. Πάντα αρνούμαι το αλκοόλ. Όποιος με ξέρει ή βλέπει ποδόσφαιρο θα με έχει δει να αρνούμαι την σαμπάνια για τον παίκτη του αγώνα λόγω της θρησκείας μου. Το θέμα έχει λυθεί από τη Δευτέρα. Καθώς ήμουν πάνω από το όριο όταν δοκίμασα εκείνο το βράδυ, αποφάσισα να μην κάνω έφεση. Όμως, ήταν σημαντικό για μένα που είπα δημόσια ότι δεν είχα πιει αλκοόλ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *