Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αυξάνεται η πίεση προς Stam

Όλο και περισσότερο προβληματίζει η ομάδα της Reading φέτος στην Championship, μετά και τη νέα εντός έδρας ήττα από τη Norwich με 2-1 το Σάββατο.

Οι «Royals», παρότι πέρυσι ήταν εντυπωσιακοί και έφτασαν μέχρι τα play-offs ανόδου, φέτος δεν τα πάνε καλά και δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έτσι, όπως είναι λογικό η πίεση προς το πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας, Jaap Stam, δείχνει να αυξάνεται, με τον ίδιο πάντως να μην μοιάζει ιδιαίτερα ανήσυχος.

«Γνωρίζετε πως υπάρχει πίεση και αν δεν κερδίζεις τους αγώνες, σταδιακά ο κόσμος αρχίζει να μιλά για τη θέση σου στον πάγκο. Έτσι πάει. Αν ο κόσμος πιστεύει πως μπορεί να βρει έναν καλύτερο προπονητή που να ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει! Φυσικά αστειεύομαι. Μην παίρνοντας ευνοϊκά αποτελέσματα όλοι αρχίζουν να μιλούν για τον προπονητή και για το αν είναι αρκετά ικανός. Εμείς μόνο μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις», σημείωσε ο Ολλανδός προπονητής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *