Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αυτό έφταιξε σύμφωνα με τον Pep

Η αλήθεια είναι πως ακούμε πολλά τον τελευταίο καιρό ως δικαιολογίες από τους προπονητές. Κάποιοι τα ρίχνουν στον καιρό, άλλη στην κλίση του γηπέδου και άλλοι…στις μπάλες.

Μετά από 120′ και 5 πέναλτι, η ομάδα του Pep Guardiola, Manchester City κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Carabao Cup. Οι Wolves φάνηκαν σκληροτράχηλοι και μπόρεσαν να κρατήσουν τους «Πολίτες» έξω από την εστία τους για ολόκληρη τη διάρκεια του ματς και της παράτασης. Μπορεί μερικοί να στάθηκαν στο πείσμα των «Λύκων» και να παραχώρησαν τα εύσημα στην ομάδα που κράτησε γερά και άφησε την City χωρίς γκολ, όμως ο προπονητής των «Πολιτών» άλλων θεωρεί υπεύθυνο για το 0-0.

Η μπάλα που χρησιμοποιεί η διοργάνωση φαίνεται να είναι το πρόβλημα σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας του Manchester. Συγκεκριμένα ο Pep, έτρεξε να την κακολογήσει λέγοντας πως αυτή έφταιγε που η ομάδα του δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στην κανονική διάρκεια.

«Είναι πολύ ελαφριά. Δεν υπήρχε βάρος. Τίποτα! Δεν είναι καλή μπάλα. Είναι αδύνατο να σκοράρει κανείς με μια τέτοια μπάλα και μπορώ να πω τώρα αφού κερδίσαμε, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία. Όλοι οι παίκτες μου είπαν, «τι είναι αυτό;» Λυπάμαι, Carabao Cup, αλλά αυτό δεν είναι μια σοβαρή μπάλα για μια σοβαρή διοργάνωση.»

Παρά το 0-0, η εξαιρετική εμφάνιση του Bravo στην διαδικασία των πέναλτι είναι αυτή που χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο τερματοφύλακας της Manchester City έπιασε όσα ακριβώς πέναλτι χρειαζόντουσαν οι «Πολίτες» για να πανηγυρίσουν έξαλλα στο τέλος του αγώνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *