Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Αφρικανική» διάκριση για Chelsea

Δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Chelsea και ένας από την Leicester διακρίθηκαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών, με αποτέλεσμα να κερδίσουν μια θέση ο καθένας στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης.

Ο λόγος για τους Bertrand Traore, Christian Atsu και Daniel Amartey, οι οποίοι διακρίθηκαν με τις Εθνικές Μπουρκίνα Φάσο και Γκάνας και πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, στην πορεία των ομάδων τους μέχρι τα ημιτελικά. Στη λίστα βρίσκεται επίσης και ο πρώην παίκτης των «μπλε» και νυν της Roma, Mohamed Salah, που έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης με την Αίγυπτο.

Να σημειωθεί πως ο Traore φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ajax, ενώ έχει προλάβει να καταγράψει 10 συμμετοχές στην Premier League, ενώ ο Atsu έχει παραχωρηθεί ως γνωστόν δανεικός στη Newcastle, όπου μετρά φέτος 16 εμφανίσεις. Όσο για τον Amartey, θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της Leicester και σίγουρα η επιστροφή του θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια των Foxes για παραμονή.

Αναλυτικά η καλύτερη ενδεκάδα του Africa Cup of Nations 2017:

Goalkeeper: Fabrice Ondoa (Cameroon)

Defenders: Modou Kara Mbodji (Senegal), Ahmed Hegazy (Egypt), Michael Ngadeu (Cameroon)

Midfielders: Charles Kabore (Burkina Faso), Daniel Amartey (Ghana), Bertrand Traore (Burkina Faso), Christian Atsu (Ghana), Mohamed Salah (Egypt)

Forwards: Christian Bassogog (Cameroon), Junior Kabananga (DR Congo)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *