Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βαρέθηκε να μιλά για Coutinho

Δεν αντέχει να μιλά άλλο για το μέλλον του Βραζιλιάνου παίκτη του ο Klopp αλλά και να απαντά σε φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το Liverpool.

 

Οι καινούργιες φήμες περί νέας πρότασης από την Ισπανική Barcelona φαίνεται να έχουν κουράσει τον Γερμανό τεχνικό των ‘Reds’, που στην τελευταία συνέντευξη τύπου ερωτήθηκε ξανά για τον παίκτη του. Ο ίδιος ο Coutinho δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη που θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά όμως δηλώνει έτοιμος να δώσει τα πάντα για την ομάδα του.

«Κανείς που να έχει επιρροή σε όλο αυτό δεν ήρθε σε μένα μέχρι τώρα να μου πει: «Ο Phil θα φύγει τον Ιανουάριο,»» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός σε ερώτηση δημοσιογράφων.

«Είμαι εντάξει με την όλη κατάσταση. Είχαμε αυτή τη μεγάλη ιστορία το καλοκαίρι και δεν έχω καμία επιθυμία να ξανανοίξω αυτό το θέμα από τώρα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, επειδή παίζουμε περίπου 20 παιχνίδια αυτή την περίοδο.«, συνέχισε.

«Προσπαθώ να μην πω τίποτε γι ‘αυτό και στη συνέχεια στις 31 Ιανουαρίου μπορούμε να σφίξουμε τα χέρια και να πούμε τι θαυμάσιο χρόνο είχαμε μαζί, οι δημοσιογράφοι και εγώ.» αστειεύτηκε ο Klopp.

Οι εξαιρετικές τελευταίες εμφανίσεις του Coutinho αναμφίβολα έχουν τραβήξει τα βλέμματα στην Βαρκελώνη και όπως έχει αναφέρει πολλάκις ο σύλλογος, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τους παίκτες που χρειάζεται το χειμώνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *