Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ: Με οδηγό τον Σαλάχ στο 2.20

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ πράξη δεύτερη για τα ημιτελικά του UEFA Champions League και δεν θα μπορούσαν σε καμία των περιπτώσεων να λείψουν τα προγνωστικά της στήλης του Bet of the day.

Κατώτερη των περιστάσεων στο πρώτο παιχνίδι η Βιγιαρεάλ, ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια, ψάχνει πλέον την υπέρβαση. Εκανε ροτέισον το Σάββατο και ηττήθηκε από την Αλαβές εκτός έδρας με 2-1. «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε. Δεν έχω διαβάσει και δεν έχω ακούσει τίποτα.» δήλωσε ο Ουνάι Εμερι ενόψει της αναμέτρησης.

Εξαιρετική η Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι, δίκαιο το 2-0 και το προβάδισμα πρόκρισης που απέκτησε. Το Σάββατο επικράτησε εκτός της Νιούκαστλ με 0-1, παρέμεινε στο -1 από την κορυφή της Premier League και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί σε αυτή την αναμέτρηση. Ανανέωσε έως το 2026 ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σημείο πρώτο το anytime τέρμα του Σαλάχ στο 2.20 από τη Novibet. Η Βιγιαρεάλ αναγκαστικά θα πιέσει, αλλά αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Πιθανότατα θα έχει αδύναμες στιγμές, ο Αιγύπτιος θα βρει χώρους στις αντεπιθέσεις.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Τρίτης στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *