Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γύρισε από την κόλαση η Leicester

Η Leicester κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 κόντρα στη Stoke και να φύγει από το Bet365 Stadium με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας και να αποσπάσει έστω εδώ και πολύ  καιρό ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας .

Από την άλλη μεριά η Stoke έχει μόνο τον εαυτό της να κατηγορήσει, που δεν κατάφερε να κρατήσει το ισχυρό προβάδισμα της αγωνιζομένη από το 27εβδομο λεπτό με παίχτη περισσότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Vardy για τις αλεπούδες.

Το ματς:

Οι πρώτοι που απείλησαν ήταν οι γηπεδούχοι, με τους Bojan και Walters να τεστάρουν τα αντανακλαστικά του Schmeichel οποίος επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών μετρά από απουσία 6 εβδομάδων. Η απάντηση της Leicester στις ευκαιρίες ήρθε με τον Huth να πηδάει ψηλότερα από όλους, αλλά  να μην μπορεί να κερδίσει τον των πορτιερο των γηπεδούχων .

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίχτη λιγότερο στο 27 όταν ο Vardy αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Diouf. Η αποβολή προκάλεσε αντιδράσεις στον πάγκο της Leicester, καθώς θεωρήθηκε ότι ο Άγγλος διεθνής δεν είχε  πρόθεση να πάει και με τα δυο ποδιά στη μπάλα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το χέρι του Simpson  εντός περιοχής σε γέμισμα του Krkic με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον bojan να γραφεί το 1-0 πριν την ανάπαυλα.  Το κερασάκι στην τούρτα για τους παίχτες του Ranieri,  ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα  με τον Allen να γραφεί από κοντά το 2-0 μετά από ασθενή απόκρουση του Schmeichel σε εκτέλεση φάουλ του Imbula.

Στο δεύτερο ημίχρονο,  οι παίχτες της Leicester ήταν πιο προσεκτικοί, αφού οι 6 από  τους έντεκα ήταν κιτρινισμένοι από το 48ο λεπτό . Καθώς το παιχνίδι κυλούσε,  οι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες με τον Schmeichel  να δηλώνει σε κάθε φάση «παρών». Αυτό έδωσε ώθηση στους συμπαίκτες του, που έφτασαν στην μείωση του σκορ με την πρώτη επαφή του Ulloa στον αγώνα (74′) και στη συνέχεια από σέντρα του Fuchs από δεξιά, και κεφαλιά του Amartey γράφτηκε το 2-2 για τους πρωταθλητές,  δείχνοντας έτσι ότι η καρδιά του πρωταθλητή ακόμα καίει μέσα τους .

Συνθέσεις :

Stoke: Grant, Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters, Imbula, Whelan, Diouf, Allen, Krkic, Walters.

Leicester: Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez, Amartey, King, Albrighton, Slimani, Vardy.

 

Διαιτητής :Craig Pawson (South Yorkshire)