Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δάμασε τις «Τίγρεις» η Stoke

Τι κι αν είχε πάρει φόρα η Hull; Η Stoke έδειξε ότι θέλει να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 και να εξαφανίσει τις υποψίες υποβιβασμού.

Η Stoke υποδέχθηκε για την 33η αγωνιστική της Premier League την Hull και πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 φτάνοντας τους 39 βαθμούς, την ώρα που η Hull βυθίστηκε ξανά στη βαθμολογία. Ο Arnautovic άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′ για τους γηπεδούχους με τον Maguire να ισοφαρίζει στο 55′, όμως ο Crouch είχε την απάντηση ενώ στο 80′ ο Shaqiri έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους «Potters» οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 6′ σε μία ανύποπτη στιγμή μετά από λάθος των αμυντικών της Hull με τον Arnautovic να κινείται από αριστερά και να «σπάει» προς τον άξονα και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Μάλιστα η Stoke έφτασε πολύ κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ όταν στο 14′ ο Berahino κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως νωρίτερα είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Η καλύτερη φάση από πλευράς Hull στο ημίχρονο ήρθε στο 26′ όταν ο Markovic βρέθηκε σε θέση βολής έξω από τη μεγάλη περιοχή και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Grant απέκρουσε κρατώντας το μηδέν. Η Stoke είχε τον έλεγχο του αγώνα όμως κατέβασε ταχύτητες στο ημίωρο με το σκορ να μένει στο 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό με γρήγορο ρυθμό και τις «Τίγρεις» να φτάνουν στην ισοφάριση στο 55′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Maguire από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Grant κάνοντας το 1-1 και πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ στην καριέρα του στην Premier League.

Η χαρά στην ομάδα του Marco Silva δεν κράτησε για πολύ μιας και στο 66′ ο Walters κινήθηκε εξαιρετικά από αριστερά και έβγαλε τη σέντρα με τον Peter Crouch να σκοράρει με το συνήθη τρόπο, με κεφαλιά, και να κάνει το 2-1 για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Hull ήρθε και ο Shaqiri στο 80′ να κάνει την αγαπημένη του παράλληλη κίνηση από δεξιά και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ να νικήσει τον Jakupovic και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Stoke: Grant, Shawcross, Martins Indi, Muniesa, Johnson, Cameron, Adam, Pieters, Shaqiri, Arnautovic, Berahino

Hull: Jakupovic, Ranocchia, Dawson, Maguire, Markovic, N’Diaye, Huddlestone, Clucas, Robertson, Grosicki, Niasse

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *